Almindelige betingelser

Når du køber et foto fra SkagenFotoArkiv, så er det alene brugsretten du køber. Alle rettigheder for billedet forbliver ved SkagenFotoArkiv.

Du må ikke sælge fotoet videre til 3. mand. Du må alene anvende det i produktionen af reklame materiale, i nyhedsartikler, på hjemmesider etc.

Hvis du er producent af reklame materiale, elektronisk eller fysisk baseret, så må købte fotos naturligvis anvendes i de produktioner du fremstiller for dine kunder.

Når et foto er solgt 4 gange, tages det ud af arkivet, og sælges ikke igen.

Hvis du har brug for ekslusiv brugsret til et givet foto, så kan du kontakte os for en aftale.

Ved brug i nyhedsartikler, skal der angives: Foto af Hans Christian Andersen

Salg af fotos er hovedsageligt beregnet på forretning til forretning, og da der samtidigt er tale om et digital produkt til direkte download, så er der ingen returret, eller fortrydelsesret på et køb.

Med hensyn til anvendelse er det vigtigt at bemærke at:

Personerne på vores billeder ikke er modeller, og dermed har disse personer ikke givet samtykke til at medvirke i eventuelle reklamer etc.

Dette gælder også personer der ejer bygningsværker eller andet som fremstår som det egentlige hovedmotiv i et foto.

Når zkagen marketing sælger rettigheden til at bruge et foto, er det udelukkende rettigheden til anvendelse af fotoet, men ikke rettigheden til at anvende det som fotoet viser i nogen reklamesammenhæng.

Det er derfor dig som anvender et foto, som har ansvaret for at indhente tilladelse, til at anvende motivet af givne interresanter i den sammenhæng som du påtænker.

Hvis du er i tvivl, så kontakt os venligst først.


HjemHjem

Kurv  

(tom)

Nye varer

Ingen nye varer for tiden

Tilbud

Alle tilbud

Fotograf Skagen


Søger du en fotograf i Skagen?

Så kan du finde en via det link du ser her nedenfor.

Skagen fotograf